Και φέτος μετά από τέσσερα δραστήρια και δημιουργικά καλοκαίρια, είμαστε έτοιμοι για το φετινό Summer Camp. Σε έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο, με μια ομάδα έμπειρη και γεμάτη όρεξη, θα βάλουμε στην καλοκαιρινή καθημερινότητα μας την αναρρίχηση, την κολύμβηση, την ενόργανη γυμναστική αλλά και το αγαπημένο σε μικρούς και μεγάλους… τραμπολίνο!

Ψάχνοντας πολύτιμους θησαυρούς ή με τα παιχνίδια περιπέτειας και τις δοκιμασίες ευρηματικότητας μπορεί να λερωθούν λίγο τα ρούχα μας όμως… χαλάλι! Το θεατρικό παιχνίδι και οι μέρες τέχνης μπορεί να μας κάνουν λίγο να ονειροπολήσουμε αλλά… για αυτό δεν είναι το καλοκαίρι;

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να βουτήξουν σε ένα ευφάνταστο & δροσιστικό καλοκαίρι!

Όσα περισσότερα παρέχουμε στα παιδιά τόσο πιο γεμάτες είναι οι εμπειρίες και τα βιώματα τους! Θα χτίσουμε αναμνήσεις χαρούμενες και μοναδικές με super- ξεκαρδιστικά παιχνίδια που θα σχηματίσουν νέες παρέες και φίλους! Αυτά είναι αρκετά; Πώς θα μπορούσαν να λείψουν από το πρόγραμμα μας οι εξορμήσεις αναρριχητικής δραστηριότητας και τo κάμπινγκ στο φυσικό περιβάλλον; Εβδομαδιαίως, μονοήμερες και πενθήμερες εκδρομές, θα οργανώνονται με την συνοδεία εκπαιδευμένου προσωπικού για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την αναρρίχηση στον καθαρό αέρα!

Η αναρριχητική πίστα γεμίζοντας από παιδική ζωηρότητα και ανεμελιά είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί και φέτος!

Eπικοινωνήστε μαζί μας για κρατήσεις στο 210 6853241.