Το ΟΑΚΑ INDOOR CLIMBING ανοίγει την αγκαλιά του για να φιλοξενήσει ένα αθλητικό, δημιουργικό και πάνω απ’ όλα χαρούμενο καλοκαιρινό camp.
Σας προσκαλούμε να γίνουμε μια παρέα και να μοιραστούμε χαρές, ιδέες, στιγμές μοναδικές στο χώρο μας και να ανακαλύψουμε έναν εαυτό γεμάτο φαντασία, δύναμη και δημιουργικότητα.
Στο κέντρο του αθλητισμού, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο Μαρούσι, μέσα στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο βρίσκεται το Ο.Α.Κ.Α Indoor Climbing με χώρο 1000 τ.μ. με εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, το οποίο φιλοξενεί τα παιδιά σας, με ασφάλεια και με ένα πρόγραμμα μοιρασμένο σε αθλητικές δραστηριότητες: αναρρίχηση, κολύμβηση, τραμπολίνο, ποδόσφαιρο, αθλήματα στίβου (ακόντιο, σφύρα, τρέξιμο κλπ.), βόλεϊ, χορός, ενόργανη, handball και σε δημιουργικές δραστηριότητες: team building games (1η και 2η ημέρα), καλλιτεχνικά (ζωγραφική, χειροτεχνίες), θεατρικό παιχνίδι (προετοιμασία και παρουσίαση την τελευταία ημέρα), περιβαλλοντική πεζοπορία, διατροφολογία, παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού (προσανατολισμός / orienteering) συνθέτουν ένα πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει τα παιδιά σας και θα ανυπομονούν να έρθει η ώρα που θα βρίσκονται και πάλι στο camp.
Mε 10 χρόνια εμπειρίας στη διοργάνωση καλοκαιρινού camp έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης δίνουμε μεγάλη σημασία ώστε να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ασφάλεια, επιλέγοντας ανθρώπους με εμπειρία και εξειδίκευση καθώς και έναν χώρο που πληροί όλους τους όρους για να νιώθει το παιδί σας, την ασφάλεια του σπιτιού του.

Διάρκεια: 6 εβδομάδες από 19/6 – 28/7.
Μπορείτε  να επιλέξετε από 1 εβδομάδα έως και 6.
Ηλικίες: 5-13 ετών.

Πρόγραμμα:
1. Αθλητικές δραστηριότητες 09:00-11:00
2. Πρόγευμα 11:00-11:30
3. Αθλητικές δραστηριότητες 11:30-13:00
4. Γεύμα 13:00-14:00
5. Δημιουργικές δραστηριότητες 14:00-16:00

Πρόγευμα: σάντουιτς γαλοπούλα-τυρί και χυμός που αναλαμβάνουμε εμείς.
Γεύμα: μεσημεριανό από το σπίτι ή από το συνεργαζόμενο catering.

Ώρα προσέλευσης 08:00-09:00
Ώρα αποχώρησης έως 16:30

Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο oakaclimbing@gmail.com ή στο 210 6853241

Σας περιμένουμε!
ΟΑΚΑ Indoor Climbing team