Σε ρυθμό καλοκαιρινό θα βάλω αθλητικά, μαγιό και τα σχετικά και στο indoor climbing θα την βγάλω και φέτος με χαρά! Θα φτιάχνω κολατσιό και θα ετοιμάζομαι να ξεσηκωθώ! Η φαντασία μου θα ζωηρεύει με χρώμα, μουσική και το σώμα μου θα δυναμώνει με σωστή γυμναστική!
Με παιχνίδι και χορό, θέατρο και αθλητισμό θα ανακαλύπτω πόσα μπορώ να γίνω στο λεπτό!
Ελατήρια στα πόδια θα αποκτώ με το bunjee τραμπολίνο που μου παίρνει το μυαλό! Ισορροπία, χαλάρωση και ευεξία θα αποκτώ χωρίς να με κουράζει, χωρίς να σταματώ! Δεξιότητες θα αναπτύσσω όχι μόνο μέσα από τον αθλητισμό αλλά τα ‘αδύνατα’ θα πραγματοποιώ μέσα από δραστηριότητες που το πνεύμα και το μυαλό θα δυναμώνουν… χωρίς να το παίρνω χαμπάρι ούτε κι εγώ!
Τί; Nομίζετε ότι αυτό είναι όλο; Mέχρι εδώ;
Την ομάδα μου θα παίρνω για περιπάτους κι αναρρίχηση στο βουνό και με τη φύση αρχηγό θα ανακαλύπτω τον κόσμο στον οποίο ζω!
Προβολές κινηματογραφικές θα μπορώ να παρακολουθώ με τα φιλαράκια μου, τρώγοντας και κανά παγωτό!
Mέρα με τη μέρα θα χτίζω χαρακτήρα και πιο πολύ θα δυναμώνω στην ομάδα που ρόλο ενεργό θα παίζω εγώ! Διαγωνισμοί και κυνήγι θησαυρών θα με κάνουν σπίτι να μην θέλω να γυρνώ.. τί να πρωτοθυμηθώ που τόσο ωραία κάθε χρόνο εκεί περνώ με την ομάδα του Indoor Climbing να μου δροσίζει το μυαλό;
Παιδί είμαι ζωηρό και έμαθα εδώ πώς τον χρόνο μου μπορώ να περνώ με γέλια και ενθουσιασμό!

Λένε θα γίνει πανικός.. πάμε παιδιά τις θέσεις μας να κλείσουμε γιατί θα γίνουνε..καπνός!
Οι φίλοι μου θα έρθουν! Εσύ;

3 εβδομάδες ‘μείναν και το indoor climbing summer camp παιδιά ξαναρχινά!

Το φετινό summer camp περιμένει τους παλιούς του και καινούργιους φίλους να υποδεχθούν όλοι μαζί το καλοκαίρι! Το OAKA Indoor Climbing εμπνευσμένο από τα παιδιά όρισε 6 θεματικές ενότητες, οι οποίες θα αναπτύσσονται σε εβδομαδιαία βάση.

• Ιmaginarium
• Τι μικρός που είναι ο κόσμος!
• Young environmentalists
• Get smarter!
• Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι;
• 6 αισθήσεις
Όλες οι θεματικές εβδομάδες διαλεγμένες στοχευμένα μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο, την φαντασία και την λιτότητα όσων παιδιών μας συνόδευσαν τα περασμένα 5 καλοκαίρια!

Διάρκεια: 18 Ιουνίου – 2 Αυγούστου 2019
Εύρος ηλικιών: 5-12 ετών (ηλικιακά γκρουπ)
Κόστος/παιδί:
• 100€ + Φ.Π.Α. (συμπεριλαμβανομένης κολυμβητικής δραστηριότητας)
• 80€ + Φ.Π.Α. (μη συμπεριλαμβανομένης κολυμβητικής δραστηριότητας)

Προβλέπονται εκπτωτικά πακέτα ύψους 10-20% σε περίπτωση συμμετοχής άνω των 2 παιδιών και ανάλογα με την διάρκεια συμμετοχής τους.
Το τελικό ποσό ανά περίπτωση θα οριστικοποιείται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 2106853241.