Το ΟΑΚΑ INDOOR CLIMBING ανοίγει την αγκαλιά του για να φιλοξενήσει ένα αθλητικό, δημιουργικό και πάνω απ’ όλα χαρούμενο καλοκαιρινό camp.
Σας προσκαλούμε να γίνουμε μια παρέα και να μοιραστούμε χαρές, ιδέες, στιγμές μοναδικές στο χώρο μας και να ανακαλύψουμε έναν εαυτό γεμάτο φαντασία, δύναμη και δημιουργικότητα.
Στο κέντρο του αθλητισμού, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο Μαρούσι, μέσα στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο βρίσκεται το ΟΑΚΑ Indoor Climbing με χώρο 1000 τ.μ. με εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, το οποίο φιλοξενεί τα παιδιά σας, με ασφάλεια και με ένα πρόγραμμα μοιρασμένο σε αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες.
Aναρρίχηση, acrobatics, ενόργανη, dance, κολύμβηση, rhythmics gymnastics, τραμπολίνο, survivor games, ομαδικά παιχνίδια με μπάλα (ποδόσφαιρο – βόλεϊ), καλλιτεχνικά (ζωγραφική, χειροτεχνίες), θεατρικό παιχνίδι – μουσικοκινητική αγωγή, κεραμική, κηπουρική συνθέτουν ένα πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει τα παιδιά σας και θα ανυπομονούν να έρθει η ώρα που θα βρίσκονται και πάλι στο camp.
Mε 9 χρόνια εμπειρίας στη διοργάνωση καλοκαιρινού camp έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης δίνουμε μεγάλη σημασία ώστε να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ασφάλεια, επιλέγοντας ανθρώπους με εμπειρία και εξειδίκευση καθώς και έναν χώρο που πληροί όλους τους όρους για να νιώθει το παιδί σας, την ασφάλεια του σπιτιού του.

Διάρκεια: 6 εβδομάδες από 20/6 – 29/7.
Μπορείτε  να επιλέξετε από 1 εβδομάδα έως και 6.
Ηλικίες: 5-13 ετών.

* Η προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών γίνεται από τους κηδεμόνες τους.
Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ιατρικής βεβαίωσης την 1η ημέρα συμμετοχής στο camp.

Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο oakaclimbing@gmail.com ή στο 210 6853241

Σας περιμένουμε!
ΟΑΚΑ Indoor Climbing team