Το ΟΑΚΑ INDOOR CLIMBING ανοίγει την αγκαλιά του για να φιλοξενήσει ένα αθλητικό, δημιουργικό και πάνω απ’όλα χαρούμενο καλοκαιρινό camp.
Σας προσκαλούμε να γίνουμε μια παρέα και να μοιραστούμε χαρές, ιδέες, στιγμές μοναδικές στο χώρο μας και να ανακαλύψουμε έναν εαυτό γεμάτο φαντασία, δύναμη και δημιουργικότητα.
Στο κέντρο του αθλητισμού, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο Μαρούσι, στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο βρίσκεται το Οaka Indoor Climbing με χώρο 1000τ.μ. με εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, το οποίο φιλοξενεί τα παιδιά σας, με ασφάλεια και με ένα πρόγραμμα μοιρασμένο σε αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες.
Αναρρίχηση, κολύμπι, ενόργανη, στίβος, τραμπολίνο, parkour,πάρκο περιπέτειας, circus days, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, κατασκευές, επιτραπέζια παιχνίδια, comics, συνθέτουν ένα πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει τα παιδιά σας και θα ανυπομονούν να έρθει η ώρα που θα βρίσκονται και πάλι στο camp.
Mε 8 χρόνια εμπειρίας στη διοργάνωση καλοκαιρινού Camp έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης δίνουμε μεγάλη σημασία ώστε να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ασφάλεια, επιλέγοντας ανθρώπους με εμπειρία και εξειδίκευση καθώς και έναν χώρο που πληροί όλους τους όρους για να νιώθει το παιδί σας, την ασφάλεια του σπιτιού του.

Διάρκεια: 5 εβδομάδες από 28/6 – 30/7.
Μπορείται να επιλέξετε από μια βδομάδα έως και 5.
Ωράριο: 8-9π.μ. προσέλευση και 4-4:30μ.μ. αποχώρηση.
Ηλικίες: 5-13 ετών.

* Η προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών γίνεται απο τους κηδεμόνες τους.
* Γίνεται συστηματική απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες, χερούλια, εξοπλισμό και πόρτες πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη κάθε ημέρας του camp.

Για δηλώσεις συμμετοχής και οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο oakaclimbing@gmail.com ή στο 210 68-53-0241

Σας περιμένουμε!
ΟΑΚΑ Indoor Climbing team